Ankand

  Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:     Apartament me sip.123.7 m², Nr.Pasurise 336/16+2-6 ,Zona Kadastrale 1986,Vol.18, Faqe 80, me adresë: Ishull Lezhe, Lezhe. Ankandi do...

Ankand

        Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:     Truall me sip. 788  m² dhe Ndertese me siperfaqe 173.5,  Nr.Pasurise 134/38, Zona...

SHITET - Truall 800 m2 Ndertese 700 m2,...

Vendodhja: Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance rreth 200m ne veriperendim te godines se Bashkise se qytetit. Ajo është e vendosur ne anen lindore te rruges kryesore te...

SHITET - Njesi 230 m², Kati 1, Shkoder

 Vendodhja:  Prona ndodhet ne qytetin e Shkodres, rreth 500m ne verilindje te qendres se qytetit, si dhe 140m ne verilindje te sheshit “Demokracia”. Ndertesa ku ndodhet Prona eshte e vendosur ne kryqezim...

SENDE per Shitje _ Sistem Audio

Banka OTP Albania SHA ofron per shitje SENDET e listuara si meposhtme qe kane sherbyer si SISTEM AUDIO ne nje bar-café tek Kullat Binjake ne Tirane. LISTA Nr.1 1- FTB ARCHON 108, me...

Korce, Shitet Truall 3,019 m2 + Ndërtesë 1,290 m2 Korce

Vendodhja: Pronat ndodhet buze rruges nacionale per ne Korce ne zonen industriale te Lumalasit dhe te Biranjes. Kane akses me rrugen nacionale Pogradec-KorceKa nje distance prej 3.5 km nga qendra e...

Njesi 106 m², kati -1, Lagje Skender Libohova ,...

Vendodhja: Prona eshte e pozicionuara ne kati -1 te nje pallati 6-te katesh, ne Lagjen "Skender Libohova", ne Lushnje. Godina ne te cilen pozicionohet prona ndodhet prane qendres se qytetit te...

SHITET - Truall 800 m2 Ndertese 700 m2,...

Vendodhja: Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance rreth 200m ne veriperendim te godines se Bashkise se qytetit. Ajo është e vendosur ne anen lindore te rruges kryesore...

Ankand

  Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të...

Ankand

        Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së...

SHITET - Truall 800 m2 Ndertese 700 m2,...

Vendodhja: Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance...

SHITET - Njesi 230 m², Kati 1, Shkoder

 Vendodhja:  Prona ndodhet ne qytetin e Shkodres, rreth 500m ne verilindje...

SENDE per Shitje _ Sistem Audio

Banka OTP Albania SHA ofron per shitje SENDET e listuara...

Korce, Shitet Truall 3,019 m2 + Ndërtesë 1,290 m2 Korce

Vendodhja: Pronat ndodhet buze rruges nacionale per ne Korce ne zonen...

Njesi 106 m², kati -1, Lagje Skender Libohova ,...

Vendodhja: Prona eshte e pozicionuara ne kati -1 te nje pallati...

SHITET - Truall 800 m2 Ndertese 700 m2,...

Vendodhja: Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne...

SHITET - Truall 800 m2 & N...

 • Kodi pronës OBA-RSA-022
 • Personi Kontaktit Danjel Cara I prona.al@otpbank.al I +355689038955
 • Qyteti Krujë
 • Lloji E Paluajtshme
 • Struktura Truall + Ndertese industriale
 • Sipërfaqe (m2) 800
SHITET - Truall 800 m2 & N...

SHITET - Njesi 230 m², Kati 1,...

 • Kodi pronës OBA-RSA-070
 • Personi Kontaktit Danjel Cara I prona.al@otpbank.al I +355689038955
 • Qyteti Shkodër
 • Lloji E Paluajtshme
 • Struktura Njesi (dyqan)
 • Sipërfaqe (m2) 230
SHITET - Njesi 230 m², Kati 1,...

Ankand

 • Kodi Prones 977680COLL2
 • Emri Përmbaruesit Zyra e Permbarimit Privat EPSA
 • Adresa Përmbaruesit Rr.Isamil Qemali, Pallati Fratari, Kati 6, Ap.21 Tirane
 • Lloji Pronës E paluajtshme
 • Struktura Apartament
 • Sipërfaqe (m2) 123.7
 • Qyteti Lezhë
 • Adresa Pronës Ishull Lezhe
 • Cmimi Fillestar 6000000
 • Monedha LEK (ALL)
Ankand

Ankand

 • Kodi Prones 977680COLL1
 • Emri Përmbaruesit Zyra e Permbarimit Privat EPSA
 • Adresa Përmbaruesit Rr.Isamil Qemali, Pallati Fratari, Kati 6, Ap.21 Tirane
 • Lloji Pronës E paluajtshme
 • Struktura Truall + Ndertese Industriale
 • Sipërfaqe (m2) 788+173.5
 • Qyteti Lezhë
 • Adresa Pronës Ishull Lezhe
 • Cmimi Fillestar 12,480,000
 • Monedha LEK (ALL)
Ankand

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret