1.       Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:

  • Garazh me sip. 155 m²,Nr.Pasurie 46/450-G1, Zona Kadastrale 8518,Vol. 104, Faqe 31 ,me adresë:Lagjja 13 Plazh,Durrës.


 Me vlerë 26,040 Euro

 

·         Garazh me sip. 155 m²,Nr.Pasurie 46/450-G2, Zona Kadastrale 8518,Vol. 104,Faqe 32 ,me adresë:Lagjja 13 Plazh,Durrës.

 

                Me vlerë 26,040 Euro

 

Secili pjesëmarrës duhet të paraqesë kërkesë me shkrim për pjesëmarrje në ankand dhe të depozitojë 10% të vlerës fillestare të pronës së shpallur, në llogarinë bankare të Shoqërisë Përmbarimore Gjyqësore  TDR Group” Sh.P.K.

 
                             NBG Bank 

Banka Kombëtare e Greqisë është quajtur “Banka më e mirë në Greqi” nga revista financiare ndërkombëtare Euromoney. Vlerësimi ka qenë pjesë e çmimeve “Awards for Excellence 2013”.  që kjo revistë jep për të 23-tin vit në rradhë për  shërbimin më të mirë.

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret