Vendodhja:

 • Pronat ndodhen ne rrugen e Plazhit, me nje distance rreth 7.5 km ne juglindje te qendres se qytetit (Bashkise Durresit).
 • Ajo pozicionohet ne brezin e dyte te ndertimeve, buze rruges dytesore te plazhit ne anen perendimore te saj, ne nje distance rreth 100 m nga bregu.
 • Zona perreth pronave eshte nje zone e zhvilluar turistike, me ndertesa te reja shumekateshe te pozicionuara pergjate rruges se plazhit qe funksionojne si shtepi te dyta gjate sezonit turistik te veres. Si dhe disa nga bizneset kryesore te zones jane: Hotele, bar-kafe, restaurante,etj

Pershkrimi:

 • Pronat, jane tri Njesi Sherbimi dhe pozicionohen ne katin perdhe te nje pallati 7 katesh, ndertim i rreth viteve 2004. Siperfaqet e pronave jane si vijon:
  • Njesi N3 – 107 m2              (Dyqan/Lokal)
  • Njesi N1 – 26 m2                (Magazine/Ambjent Ndihmes)
  • Njesi N2 – 12 m2                (Magazine/Ambjent Ndihmes)
 • Te tria njesite jane te organizuara me vete, pa komunikim te brendshem me njera tjetren, me hyrje secila me vete nga sheshi funksional i nderteses.
 • Pronat shiten te gjitha sebashku nga Banka.

Vendodhja: 

 • Pasuria është Truall me sipërfaqe 17,675 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 3,990 m². Ndodhet në Zonën Kadastrale 2436, në njësinë administrative Levan, rrethi Fier.
 • Kjo pronë ndodhet rreth 1.1 km në distancë ajrore në veriperëndim të qendrës së Levanit, rreth 3.5 km në verilindjetë shtratit të Lumit Vjosa dhe rreth 8.2 km në jugperëndim të qendrës së qytetit të Fierit.
 • Zona është kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe blegtorial, por qe vitet e fundit ka patur zhvillim me ndertesa te reja, kryesisht per banim por edhe per qellime biznesi.

Pershkrimi:

 • Prona është Truall & Ndërtesë dhe ne te shkuaren ka funksionuar si stalla lopësh por aktualisht nuk eshte në përdorim.
 • Trualli me sipërfaqe të regjistruar prej 17,675 m² ka formë drejtkëndore, të rregullt dhe shtrihet në një zonë fushore.
 • Mbi këtë sipërfaqe janë zhvilluar 6 objekte (ish stalla lopësh) më sipërfaqe të gjurmës ndërtimore në total 3,990 m². Këto stalla janë ndërtuar rreth viteve 80’ për kooperativën bujqësore (ish ndërrmarrje bujqësore) të Levanit..
 • Secili objekt (ish stallë) përbëhet nga një ambjent i pandarë duke krijuar një hapsirë të vetme e cila ndriçohet dhe ventilohet nga të gjitha fasadat e saj.
 • Prona shume e pershtatshme per zhvillimin e aktiviteteve te ndryshme qe lidhen me rritjen ose tregtine e gjese se gjallle apor per biznese qe kerkojne kapacitete te medha magazinimi.

Vendodhja:

 • Pronat, 4 njesi sherbimi, jane te pozicionuara ne kati perdhe te nje pallati 9-te katesh, ne rrugen "Qemal Stafa" ne Elbasan.
 • Pallati ne te cilen ndodhen 4 njesite eshte e ndodhet ne qender te qytetit te Elbasanit, me nje distance prej 300 metra nga sheshi kryesor i qytetit.
 • Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet tregtare, te cila jane ndertuar ne vitet e fundit.

 

Pershkrimi:

 • Pronat jane te organizuar ne 4 certifikata pronesie per nje total siperfaqeje prej 360 m².
 • 3 njesi sherbimi me numerat N.5; N.6 dhe N.8 jane te pozicionuara ne katin perdhe te godines ne pjesen jugore.
 • 2 njesit N.5 dhe N.6 jane te organizuar ne dy certifikata pronesie, por ambjenti nuk eshte I ndare fizikisht, dhe perbehet nga nje siperfaqe totale, per te dy njesite, prej 181.4 m². 
 • Njesia N.10 eshte e pozicionuar ne katin perdhe te godines ne pjesen veriore, shume prane me bulevardin kryesore.
 • Jane te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi ose magazinimi.

 

Tabela me listen e Çmimeve per Njesite:

Code

Pershkrimi i Prones

Çmimi I Shitjes
(EUR)

GR-N-B-030
GR-N-B-031

Njesi 75.4 m² Elbasan (N.5)
Njesi 106 m² Elbasan (N.6 )

81,630

GR-N-B-032

Njesi 105.6 m² Elbasan (N.8)

73,920

GR-N-B-033

Njesi 73.6 m² Elbasan (N.10)

40,480

  

Per me shume info ju lutem ndiqni linkun e meposhtem:

https://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/4-njesi-biznesi-360-m%c2%b2-elbasan/

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret