ID 9 – TOKE ARE 13,277 m2, FIER

Publikuar në Prona Ne Shitje
ID 9 – TOKE ARE 13,277 m2, FIER
Shkarko file't e bashkangjitur
  • Kodi pronës: 9
  • Personi Kontaktit: Intesa SanPaolo Bank Albania
  • Qyteti: Fier
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are
  • Sipërfaqe (m2): 13277

Tokë arë me sipërfaqe 13,277 m2 ndodhet në rrugën e Qarrit, ne brezin e dytë të parcelave.

Prona shtrihet në një terren të sheshtë dhe ka formë të rregullt katërkendore me dimensione 190 m * 70 m.

Toka ndodhet pranë rrugës nacionale Fier-Vlorë dhe autostradës së Vlorës.

 

Shitur

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara 
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27,

Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret