ID 13 – TRUALL, VERJON, KRUJE

Publikuar në Prona Ne Shitje
ID 13 – TRUALL, VERJON, KRUJE
Shkarko file't e bashkangjitur
  • Kodi pronës: 13
  • Personi Kontaktit: Intesa SanPaolo Bank Albania
  • Qyteti: Krujë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Truall
  • Sipërfaqe (m2): 300

Në Verjon, Krujë:

Truall me sip 300 m² dhe njollë ndërtimi me sip 120 m²

Shitur.

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara, 
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27,

Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret