ID 15 – TOKE ARE, VERJON, KRUJE

Publikuar në Prona Ne Shitje
ID 15 – TOKE ARE, VERJON, KRUJE
Shkarko file't e bashkangjitur
  • Kodi pronës: 15
  • Personi Kontaktit: Intesa SanPaolo Bank Albania
  • Qyteti: Krujë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are
  • Sipërfaqe (m2): 11400

Në Verjon, Krujë:

Tokë arë me sip 11,400 m²

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 / +355682090628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL 
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27,

Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret