ID 116 – TRUALL 1200 m²

Publikuar në Prona Ne Shitje
ID 116 – TRUALL 1200 m²
Shkarko file't e bashkangjitur
  • Kodi pronës: 116
  • Personi Kontaktit: Intesa SanPaolo Bank Albania
  • Qyteti: Krujë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Truall
  • Sipërfaqe (m2): 1200

Prona pozicionohet buzë rrugës nacionale Tiranë – Lezhë.

Sipërfaqja e saj është 1,200 m2 dhe ka formën e një drejtkëndëshi të rregullt.

  

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 /+355 68 20 9 0628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara,  
Intesa Sanpaolo Bank Albania 
Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret