Toke Are 3,486 m2 Fan, Mirdite

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: GR-N-L-050
  • Personi Kontaktit: Danjel Cara ; Tel. 068 90 38 955 ; Email. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
  • Qyteti: Lezhë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are
  • Sipërfaqe (m2): 3486

Prona është e vendosur pranë rrugës nacionale “Durrës-Kukës”, në zone e Fanit të rrethit Mirdite. Ka nje largesi per 70 m nga rruga kryesore dhe hyrja realizohet nepermjete nje rruge te pa-asfaltuar. Eshte  shume e pershtatshme per aktivitet bujqesore por edhe per ndertimin e magazinave ose objekteve te tjera te biznesit.

Çmimi i shitjes 10,000 EUR

 

Per me shume info vizitoni plateformen e Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/are-3486-m2-fan-mirdite

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret