Truall 1,730 m² & Ndertese 275 m² Vrisera, Gjirokaster

Publikuar në Prona Ne Shitje
 • Kodi pronës: GR-N-B-036
 • Personi Kontaktit: Danjel Cara | Cel: 068 90 38 955 | Tel: 04538327 | Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
 • Qyteti: Gjirokastër
 • Lloji: E Paluajtshme
 • Struktura: Truall + Ndertese industriale
 • Sipërfaqe (m2): 275

Vendodhja: 

 • Pasuria është Truall me sipërfaqe 1,730 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 275 m².
 • Ndodhet në Zonën Kadastrale 3833, në Vrisera, Gjirokaster.
 • Kjo pronë ndodhet rreth rreth 27km në juglindje të qendrës së qytetit të Gjirokastrës dhe rreth 1.3km ne Veri te Autostrades “Gjirokaster – Kakavije”.
 • Zona është kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe blegtorial, por qe vitet e fundit ka patur zhvillim me ndertesa te reja, kryesisht per banim por edhe per qellime biznesi.

 

Pershkrimi:

 • Prona është Truall & Ndërtesë dhe ne te shkuaren  ka funksionuar si Ambjent tregtimi dhe magazinim te materjaleve dhe pajisjeve hidrosanitare.
 • Trualli me sipërfaqe të regjistruar prej 1,730 m² ka formë drejtkëndore, të rregullt dhe shtrihet në një zonë fushore.
 • Mbi këtë sipërfaqe eshte ndertuar nje godine nje kateshe me siperfaqe ndërtimore prej 275 m².
 • Ndertesa eshte ndertuar ne vitin 2004 dhe Sipërfaqja e lirë e truallit
 • është  shesh funksional për ndërtesën dhe e gjithe kjo sipërfaqe është e shtruar me shtresë
 • betoni me rrjete.
 • Prona eshte e rrethuar dhe eshte shume e pershtatshme per zhvillimin e aktiviteteve te ndryshme biznesi qe kerkojne kapacitete  magazinimi.

 

Per me shume info: 

https://otpbank.al/prona/dt_properties/truall-1730-m%C2%B2-ndertese-275-m%C2%B2-vrisera-gjirokaster 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret