Toke Are 10,000 m² Priske e Madhe, Tirane

Publikuar në Prona Ne Shitje
 • Kodi pronës: GR-N-L-069
 • Personi Kontaktit: Danjel Cara | Cel: 068 90 38 955 | Tel: 04538327 | Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
 • Qyteti: Tiranë
 • Lloji: E Paluajtshme
 • Struktura: Are
 • Sipërfaqe (m2): 10000

Vendodhja: 

 • Prona ndodhet në Prisken e Madhe, rreth 7 km ne juglindje te qendres se qytetit te Tiranes.
 • Ajo eshte e pozicionuar rreth 1.5 km larg në vijë ajrore në krahun lindor te aksit rrugor
  Farke-Surrel qe ndodhet ne ndertim e siper.
 • Zona ku perfshihet prona, eshte nje zone kodrinore me nje terren te pjerret, thuajse e paprekur nga ndertimet.
 • Rreth 1 km ne perendim te prones ndodhet komuna e Farkes se Madhe.

 

Pershkrimi:

 • Prona sipas statusit ligjor, si dhe sipas gjendjes faktike eshte e llojit Toke Are.
 • Prona shtrihet ne nje terren kodrinor me pjerresi e cila vjen ne zbritje nga ana lindore ne ate perendimor.
 • Nga distanca nuk verehen ndertime as ne afersi te saj, duket te jete pjese e parkut te Farkes.
 • Referuar planit urbanistik perkatesisht zones ne te cilen ajo ndodhet nuk lejohen ndertimet pra mund te sherbeje vetem si toke are.
 • Toka nuk ka rrethim dhe per momentin eshte ne gjendjen natyrale te nje toke me shkure e peme te vogla.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret