SHITET - Toke Are 9,990 m2 PortoRomano, Durres -> 150,000 EUR

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: OBA-RSA-004
  • Personi Kontaktit: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. I +355689038955
  • Qyteti: Tiranë
  • Lloji: E Luajtshme
  • Struktura: Truall
  • Sipërfaqe (m2): 9990

Vendodhja:  Prona ndodhet ne zonen e industriale, shume prane depozitave te naftes e te gazit ne portin e Porto Romanos, Durres.  Eshte shume e pershtatshme per ndertimin depozitave te Naftes dhe Gazit, si dhe per vepra te tjera madhore ne fushen e prodhimit te energjise.

Pershkrimi: Prona ka nje siperfaqe totale 9,990 m² me akses ne rrugen “Shen Pjeter” qe lidh rrugen e portit porto romano me rrugen per ne Sektor Rinia.  Toka ka dimensione te rregullta ne forme drejtkendore me gjatesi 175 m dhe me gjeresi 57 m. Ne baze te masteplanit te miratuar nga K.RR.T.SH percaktohet qe te gjitha veprimtarite ne lidhje me Naften, Gazit dhe te nenprodukteve te tyre do te perqendrohen ne kete zone.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret