Vendodhja:

Prona eshte e pozicionuara ne kati -1 te nje pallati 6-te katesh, ne Lagjen "Skender Libohova", ne Lushnje. Godina ne te cilen pozicionohet prona ndodhet prane qendres se qytetit te Lushnjes, me nje distance prej 300 metra nga bulevardi kryesor. Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet tregtare, te cila jane ndertuar ne vitet e fundit.

 

Pershkrimi:

Prona ka nje siperfaqe totale prej 106 m² dhe ka strukture te rregullte. Ambjenti ka funksionuar me pare si Bar-Kafe. Eshte e pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Banka OTP Albania SH.A (me pare “Societe Generale Albania) organizon Ankand me Çmim Minimal për shitjen e prones Hotel “GRAND” me vendodhje ne KRUJE.

Kjo eshte nje mundësi unike vëtëm për këtë Ankand dhe eshte aplikuar një ulje e çmimit te shitjes ne masen 60% per kete prone. Çmimi minimal per te filluar Ankandin eshte vlera 199,000 Euro.

Jeni të ftuar që të merrni pjesë në këtë eveniment që do të organizohet në Tiranë, më datë 11 Shtator 2019, tek Hotel Mak Albania (ish Sheraton), në orën 14.00 deri ne oren 16.00. Pjesmarrja ne Ankand realizohet pasi te keni paguar tarifen e pjesmarrjes ne vleren 2,000 EUR dhe te keni paraqitur dokumentacion ne lidhje me burimin e te ardhurave me te cilat do te blihet prona. Ky Ankand nuk organizohet sipas procedurave te Zyrave Përmbarimore por është një iniciativë ekskluzivisht e Bankës OTP Albania. Pas këtij Ankandi nuk do të këtë raund të dytë për dërgimin e ofertave të blerjes.

Per me shume info vizitoni plateformen per shitje e pronave te Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/ankand-_-hotel-grand-kruje/


Pasuria është "Truall+Ndertese" me sip. 1,730 m² te truallit e 275 m² te ndertesese. Me vendodhje në Vrisera, Gjirokaster, rreth 1.3 km ne Veri te Autostrades “Gjirokaster – Kakavije”. Prona ka funksionuar si Ambjent tregtimi e magazinim per materialet e ndertimit dhe pajisjeve hidrosanitare. Eshte shume e pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi qe kerkojne kapacitete  magazinimi.

Çmimi i Shitjes 99,000 EUR.

Per me shume info vizitoni plateformen per shitje e pronave te Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/truall-1730-m%C2%B2-ndertese-275-m%C2%B2-vrisera-gjirokaster  

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret