Vendodhja:

 • Prona ndodhet ne zonen kryesore te Fshatit Rinia, Rrethi i Durresit.
 • Apartamenti eshte e vendosur 8.5 km ne Veri te Durresit, rreth 2 km ne Lindje te Porto Romano, rreth 1.5 km ne Jug te detit adriatik, dhe 6 km ne Perendim te Katundit te Ri.
 • Zona ne te cilen ndodhet pronat eshte nje zone banimi me ambjente tregtare dhe lokale.
 • Ne te gjithe kete zone jane ndertuar pallate 4-kateshe, shtepi e vila 3 kateshe.

 

Pershkrimi:

 • Apartamenti i tipit 1+1, ndodhet ne katin e fundit te nje pallati 4 katesh.
 • Siperfaqe totale eshte 62.76 m2.
 • Orientimi i prones eshte nga Lindja.

 

Çmimi i Shitjes 10,000 Euro

Link:

http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/apartament-62-26-m2-fshati-rinia-durres/


Vendodhja:

 • Prona ndodhet ne zonen kryesore te Fshatit Rinia, Rrethi i Durresit.
 • Apartamenti eshte e vendosur 8.5 km ne Veri te Durresit, rreth 2 km ne Lindje te Porto Romano, rreth 1.5 km ne Jug te detit adriatik, dhe 6 km ne Perendim te Katundit te Ri.
 • Zona ne te cilen ndodhet pronat eshte nje zone banimi me ambjente tregtare dhe lokale.
 • Ne te gjithe kete zone jane ndertuar pallate 4-kateshe, shtepi e vila 3 kateshe.

 

Pershkrimi:

 • Apartamenti i tipit 1+1, ndodhet ne katin e fundit te nje pallati 4 katesh.
 • Siperfaqe totale eshte 62.76 m2.
 • Orientimi i prones eshte nga Lindja.

 

Çmimi i Shitjes 10,000 Euro

Link:

http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/apartament-62-76-m2-fshati-rinia-durres/


Detaje te prones:

 • Prona eshte vendosura në katin përdhe të një pallati 8-katesh në Kryemedhenj Kavajë.
 • Ka nje distance prej 350 m nga bregut i detit dhe rreth 100 m në perëndim të superstradës Durrës – Kavajë.
 • Zona ka një ndërthurje ndërtesash tip vilash 2-3 katëshe, pallate të reja shumë katëshe ndërtuar këto 10 vitet e fundit, si dhe hotele, bar-restorante e komplekse të ndryshëm banimi e shërbimesh, kryesisht pranë bregut të detit.
 • Në katet përdhe të këtyre pallateve ndodhen kryesisht ambiente të ndryshme shërbimi, si bar-kafe, markete.

 

Çmimi i Shitjes 22,500 Euro

Link:

http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/njesi-70-m2-kryemedhenj-kavaje/

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret