PRONA NE SHITJE ID 7 – APARTAMENT 73,8 m² VLORE

Apartament 73,8 m² në Vlorë, Rr. Lef Sallata. Banesa ndodhet në katin e 4-rt, të një pallati 8-katësh. Zona është e qetë dhe shumë e përshtatshme për banim, vetëm disa metra larg qendrës së qytetit te Vlorës.

 

Shitur

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri


PRONA NE SHITJE ID 121 - NJESI 214.2 m², SHKEMBI I KAVAJES, DURRES

Ndodhet në katin përdhe të një godine 7-katëshe, në zonën E Shkembit te Kavajes Durres. Ka sipërfaqe prej 214.2 m2 me formë të rregullt dhe shumë të shfrytëzueshme. Zona pranë është zhvilluar dhe populluar shumë kohët e fundit, ka infrastukturë të rregullt dhe akses të drejtperdrejte në rrugën lidhese të Durrësit me Plazhin

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 /+355682090628 Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL Intesa Sanpaolo Bank Albania Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

 


PRONA NE SHITJE ID 156 – TOKE ARE 2,200 M2 DHE 5,540 M2 SALLMONE, DURRES

2 Toka are per shitje ne fshatin Sallmone, ne afersi te hekurudhes dhe autostrades TR-DR Tokat jane kufitare me njera tjetren dhe me forme te rregullt drejtkendore.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipër

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret