Vendodhja:

 • Pronat ndodhet buze rruges nacionale per ne Korce ne zonen industriale te Lumalasit dhe te Biranjes.
  • Kane akses me rrugen nacionale Pogradec-Korce
  • Ka nje distance prej3.5 km nga qendra e qyteti te Korces.
 • Zona ka infrastrukture te permiresuar, me rruge te asfatuara, trotuar, ndriçim.

 Pershkrimi:

 • Pronat jane te organizuar nedy certifikata pronesie si meposhte:
  • Truall 1,587 m2 + Ndërtese 468 m2 Lumalas Korçe – Nr.Pasurise 126/44
  • Truall 1,432 m2 + Ndërtese 821.5 m2 Biranje Korce – Nr.Pasurise 118/13
 • Ne prone ndodhet edhe nje ndertese dy kateshe qe ka sherbyer me pare si zyra.
 • E pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.
 • Çmimi i Shitjes 400,000 EUR

http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/truall-3019-m2-ndertese-1290-m2-korce/


Toka pozicionohet në fshatin Ibe, në krah të autostradës Tiranë-Elbasan.

Ka sipërfaqe 800 m2 dhe është e përshtatshme për lloje të ndryshme aktivitetesh.

Çmimi         2,950 Euro

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

 Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL, Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri.

 


 Apartament me sip 89 m² në rrugën Adem Abazi, Vlorë.

 Zona është e qetë dhe shumë e përshtatshme për banim, vetëm disa metra larg qendrës së qytetit te Vlorës.

 Çmimi      34,065 Euro

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 /+355682090628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL 
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret