Apartament me sip 89 m² në rrugën Adem Abazi, Vlorë.

 Zona është e qetë dhe shumë e përshtatshme për banim, vetëm disa metra larg qendrës së qytetit te Vlorës.

 Çmimi      34,065 Euro

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 /+355682090628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL 
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 


Toke Are me siperfaqe totale 5250 m2 ndodhur ne   Gryk Lumi, Lezhe

Prona ndodhet ne terren te sheshte.

Çmimi    57,000  Euro

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 /+355682090628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL 
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 


Banka Societe Generale Albania fton te gjithe te interesuarit qe te ofertojne per blerjen e pronave ne shitje sipas listes se poshte shenuar. Per çdo informacion shtese mund te kontaktoni me numerin e cel 068 90 38 955 ose te dergoni email tek adresa Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Kodi

 

Vendodhja

 

Pershkrimi I Prones

 Çmimi i Shitjes (EUR) 
GR-N-B-028 Korce Truall 1,587 m2 + Ndertese 468 m2 Lumalas Korce
Truall 1,432 m2 + Ndertese 821.5 m2 Biranje Korce
                   400,000
GR-N-H-027 Korce Vile 3-Kateshe Bulgarec Korçe                    150,000
GR-O-B-006 Kavaje Njesi 178.7 m2 Kryemedhenj/Golem                    110,500
GR-N-L-016 Durres Toke Are 5,850 m2 Shkallnur Durres (Ullishte)                       85,000
GR-N-L-060 Tirane Toke Are 11,900 m2 Sharge Tirane                       80,000
GR-N-L-002 Durres Toke Are 9,900 m2 Rinia Durres                       75,000
GR-N-L-006 Lac Toke Are 12,261 m2 Gjorm Lac                        65,000
GR-N-L-061 Tirane Toke Are 15,500 m2 Dritas, Tirane (No. 469/14)                       60,760
GR-N-L-021 Tirane Toke Are 3,200 m2 Babrru Tirane                        37,500
GR-N-L-062 Tirane Toke Are 8,364 m2 Dritas, Tirane (No. 469/16)                       35,000
GR-N-B-027 Korce Njesi 102.5 m2 Ajet Gjindolli Str. Korce                       35,000
GR-N-L-037 Lushnje 2 Toka Are 7,125 m2 & 4,000 m2 Kolonje Lushnje                       30,100
GR-N-B-020 Kruje Njesi 107.8 m2 Kruje (Kati 2)                       30,000
GR-N-B-001 Kuçove Njesi 185 m2 Kucove (Kati 2)                       22,500
GR-N-H-023 Kavaje Ndertese 169 m2 Kavaje (Garazhd 80 m2 + Apt. 89 m2)                       22,500
GR-N-L-049 Kruje Toke Are 2,455 m2 Tapize, Kruje                       22,000
GR-N-L-067 Tirane Toke Are 2,000 m2 Cerkez/Zall Herr, Tirane                       15,000
GR-N-L-063 Tirane Toke Are 3,000 m2 Dritas, Tirane (No. 469/17)                       14,000
GR-N-L-032 Lezhe Toke Are 9,000 m2 Kodhel Lezhe                        12,500
GR-N-L-033 Berat Ullishte 6,700 m2 Bilce Berat                       12,000
GR-N-L-022 Lac Toke Are 10,990 m2 Gorre Kurbin                       12,000
GR-N-L-052 Lushnje Toke Are 6,478 m2 Xeng Village, Lushnje                       12,000
GR-N-L-003 Kavaje Toke Are 3,000 m2 Golem Kavaje                       10,286
GR-N-L-050 Mirdite Toke Are 3,486 m2 Fang Mirdite                       10,000
GR-N-B-021 Kuçove Njesi 100 m2 Perondi Kuçove                        10,000
GR-N-L-055 Kavaje Toke Are 2,500 m2 Kavaje (Lagje nr.6)                       10,000
GR-N-L-053 Kavaje Toke Are 4,580 m2 Rrakull, Kavaje                          9,600
GR-N-L-048 Kuçove Ullishte 4,500 m2 Magjate Kuçove                          7,875
GR-N-L-056 Kavaje Toke Are 3,000 m2 Sharre-Dushk, Kavaje                          7,000
GR-N-L-011 Tirane Toke Are 1,140 m2 Vore Tirane (3 prona)                          5,000
GR-N-L-031 Mirdite Toke Are 1,267 m2 Fang Mirdite                          4,500
GR-N-L-007 Kavaje Toke Are 500 m2 Karpen Kavaje                          4,000
GR-N-H-022 Lushnje Truall 52 m2 + Ndertese 38 m2 Karbunare Lushnje                           3,900
GR-N-L-020 Shkoder Toke Are 2,281 m2 Dobrac Shkoder                          3,750
GR-N-L-068 Lushnje Toke Are 1,976 m2 Stan Karbunare, Lushnje                          3,500
GR-N-L-059 Pogradec Toke Are 1,000 m2 Bucimas, Pogradec                          2,000
GR-N-L-010 Skrapar Toke Are 4,900 m2 Munishtir Skrapar                          1,897
GR-N-L-047 Berat Toke Are 6,700 m2 Goriçan Berat                          6,000

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret