Detaje te Prones:

 • Prona eshte e vendosur ne fshatin Gorre, ne perendim te autostrades Fushkruje – Lac.
 • Prona lidhet me autostraden nga nje rruge e shtruar me kalldrem me gjatesi 1.4 km.
 • Ka forme te rregullt dhe me permasa 139 * 79 m .
 • Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor.

 

Çmimi i Shitjes 12,000 EUR

http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/are-10990-m2-gorre-lezhe/


Vendodhja e Pronës:

 • Kjo tokë ka sipërfaqe të regjistruar 2,000 m² dhe e cila ndodhet ne fshatin Cerkez, te rrethit te Tiranes.
 • Prona  ndodhet ne nje largesi rreth 7 km (ne vije ajrore) ne anen veriore te qendres se qytetit te Tiranes, rreth 3.5 km ne lindje te Kamzes (Bashkise Kamez), rreth 1.2 km ( ne vije ajrore) nga rruga kryesore “Demokracia”.
 • Prona karakterizohet nga nje forme e rregullt gjeometrike dhe ka trajten e nje rripi me shtrirje nga veriperendimi ne juglindje.
 • Aksesi per ne prone realizohet nepermjet nje rruge dytesore, e cila ndodhet ne anen veriperendimore te saj. Kjo rruge dytesore eshte e pashtruar, por lejon kalimin e mjeteve motorike.

Përshkrimi i Pronës:

 • Prona është e vendosur në një relive fushor me nje siperfaqe totale prej 2,000 m2.
 • Prona komunikon lirshem me pasurite kufizuese pasi nuk eshte e rrethuar.
 • Prona ka cilesi te mira per bujqesi dhe blegtori per shkak te karakterit qe ka kjo zone.
 • Çmimi i Shitjes 15,000 EUR

http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/agri-land-2000-m2-cerkezzall-herr-tirane/


Detaje te Prones:

Prona është nje ndertese 2-katesh me adrese ne Rr” Qazim Karriqi” prane qëndës së Kavajës. Prona ka nje siperfaqe totale ndertimi prej 169 m2 dhe e organizuar si me poshte:

 • Kati i pare ka sipërfaqe 80 m2 dhe sherben si magazine dhe garazhd.
 • Kati i dyte është apartament banimi me sipërfaqe 89 m2 dhe përbëhet nga 3 dhoma, korridori, tualet dhe ballkon.
 • Prona eshte ne gjendje te mire por kerkon edhe disa rregullime shtese.
 • Çmimi i Shitjes 22,500 EUR

http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/shtepi-2-kateshe-kavaje/

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret