PRONA NE SHITJE, ID 77 – TOKE ARE ME SIP 13,208 m², NË GUCI E RE, SHKODËR

Tokë Arë sip. 13208 m2, e cila ndodhet 2.6 km në lindje të rrugës nacionale ShkodërHani Hotit, në zonën e fshatit Guci e Re të qytetit të Shkodrës Në anën perëndimore të pronës, në qëndër të saj ndodhet një truall me ndërtim dy kat mbi të me sip. ndërtimi rreth 120 m2 /kati. Ndërtimi nuk është i cilësuar në vërtetimin e pronësisë.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri. 

 


PRONA NE SHITJE ID 1 – TOKE , BARBULLOJ, LEZHE

Në Barbulloj, Lezhë: Tokë arë me sip 9,910 m² e ndarë ne 2 parcela

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 / +355682090628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri


ID 203 – APARTMENT ME SIP 139 M2 , KRUJE

Prona konsiston ne nje apartament te nje pallati te ndertuar kohet e fundit ne qytetin e Krujes Apartamenti eshte i organizuar ne dy dhoma gjumi, njeambjent ndenjeje me kend gatimi, dhe hapsira te tjera te nevojshme.

 

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret