Shitet: Truall + Ndertese me siperfaqe totale prej 350 m2 me vendodhje ne Mborje, Korce.

Ndertesa eshte ne kushte shume te mira dhe kryen funksionin e nje Bar-Restoranti.

Cmimi : I negociueshem.

 


Shitet apartament me siperfaqe totale prej 105 m2 me adrese: Lagjia "Taulantia", Durres.

Cmimi : I negociueshem.

 


Apartament, siperfaqe totale prej 73 m2 me adrese Rr. "Bajram Curri", Tirane.

BKT, Prove

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret