PRONA NE SHITJE ID 202 – TRUALL + NDERTESE, KRUJE

Prona ndodhet poshte zones historike ne qytetin e Krujes. Ndertesa 2-Kat me pamje nga Deti Adriatik.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri


PRONA NE SHITJE ID 10 – TOKE ARE 14,278 m², KURBIN, LAC

Tokë arë me sipërfaqe 14,278 m2 ndodhet në fshatin Gjorm, pranë mbikalimit në Lac. Prona ka dalje direkte në autostradën Fush Krujë-Lezhë. Toka shtrihet në një terren të sheshtë dhe ka formën e një drejtkëndëshi të rregullt. Në këtë pronë mund te zhvilloni një shumllojshmëri biznezesh pasi toka ka një sipërfaqe të konsiderueshme.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 SHITUR

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri 

 


PRONA NE SHITJE ID 198 – TRUALL & NDERTESE, LIBOFSHE, FIER

NË Libofshe Fier: Prona perbehen nga: Ndertese me Sip. 708, Truall+Ndertese sip.483.6 Truall Sip. 844 m2, Prona eshte shume e pershtatshme per biznese bujqesore.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355682090628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipër

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret